dimarts, 28 de maig del 2019

VISITA DELS ALUMNES DE L'ESCOLA JACQUES PRÉVERT DE CABESTANY


El passat divendres, 24 de maig de 2019, els i les alumnes de Cicle Mitjà vam rebre la visita dels alumnes de l'escola Jacques Prévert de Cabestany, amb els quals hem estat realitzat activitats conjuntes al llarg del curs.

Aproximadament a les onze del matí els i les alumnes de l'escola francesa van arribar a l'escola de Llançà. Un cop feta la rebuda i les primeres presentacions, vam anar tots plegats fins a la Casa de Cultura on ens esperava en Phillipe. Vam poder gaudir d'una xerrada a on en Phillipe ens va presentar diferents activitats i llocs que es poden fer i visitar a Llançà. També vam poder veure vídeos molt motivadors del nostre poble.

La pluja ens va fer canviar una mica l'organització de la sortida. Al migdia, en comptes d'anar a la platja, vam tornar a l'escola a dinar i a continuació vam continuar els jocs de coneixença i d'intercanvi al pavelló. 

Al finalitzar els jocs, vam acomiadar els i les alumnes de l'escola Francesa, i els vam obsequiar amb uns presents fets per nosaltres mateixos en les hores de català i de plàstica!

Va ser una jornada molt agradable! 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LLIURAMENT DE DIPLOMES I PREMIS DE LA II SúperLliga dels Enigmes de Cicle Mitjà

  Avui hem lliurat els diplomes i els premis de la II SúperLliga dels Enigmes de Cicle Mitjà. Cada participant ha obtingut un Diploma acredi...