dijous, 16 de maig del 2019

CIRCUITS SENSORIALS

Benvolguts/des:

Aquest matí, dijous 15 de maig de 2019, els alumnes de Cicle Mitjà hem participat en una gimcana sensorial. Per fer aquesta gimcana, hem pogut comptar amb en Carles, membre de l’associació MIFAS.

En Carles ens ha explicat el què significa tenir una discapacitat i ens ha explicat una mica la seva història. Tot seguit, ens ha explicat les diferents proves de la gimcana. 

A cada prova els i les alumnes s’han trobat amb una barrera física:

  • En la primera prova ens hem pintat la cara en parelles. El membre de la parella que pintava la cara al company, tenia els ulls tancats.
  • En la segona prova en parelles, els alumnes han hagut de fer un trencaclosques sense utilitzar les mans ni els braços.
  • En la tercera prova, ens havíem de fer entendre sense poder parlar. Per tant, calia comunicar-se contemplant les moltes altres possibilitats existents.
  • En la quarta prova, els i les alumnes amb l’ajuda d’en Carles han fet un circuit amb cadira de rodes, passant per la pista, per la sorra, per la gespa….

En acabar, ens hem reunit tots i hem acabat el taller fent un debat així com torn de preguntes.



3r.


4rt.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LLIURAMENT DE DIPLOMES I PREMIS DE LA II SúperLliga dels Enigmes de Cicle Mitjà

  Avui hem lliurat els diplomes i els premis de la II SúperLliga dels Enigmes de Cicle Mitjà. Cada participant ha obtingut un Diploma acredi...